Onderhoud

Niets is voor ons te gek en alles is te regelen.

Tijdens uw vakantie, ook al is dat maar een dag wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van een schone en glimmende boot. Op elke denkbare locatie waar en wanneer u maar wilt, voeren wij voor u periodiek onderhoud uit specifiek op uw wensen afgesteld. Zo kunnen wij naast het periodiek onderhoud buiten, ook de interieurreiniging periodiek verzorgen, het wassen en strijken van bedden- of linnengoed, het aan boord zetten van uw boodschappen tot aan het vullen van de koelkast en de watertank.

Onderhoud

Interieur

Reinigen en impregneren van tapijt en bekleding.

Gordijnen wassen & stomen.

Reinigen van matrassen & kussens.
Wassen en strijken linnen en/of beddengoed.

Reinigen van leder en kunstleder.

Reinigen van de bilge.

Reinigen en conserveren machinekamer.

Boodschappenservice.

Exterieur

Naast het aanbrengen van antifouling op het onderwaterschip het reinigen van schroefassen en schroeven het antifoulen van staartstukken en saildrives zijn we ook het adres voor elk soort behandeling, of dit nu gaat om het repareren van een kleine schade of een gehele osmosebehandeling en/preventie, dit met de modernste technieken volgens en onder de garantievoorwaarden van International Paint. Klik hier voor meer informatie over osmose en osmosebehandelingen. Drogen van natte polyester rompen doen wij middels het hotvac Hull Cure System, meer informatie hierover treft u op www.hotvac.com

Cleanen,Polijsten & waxen van lakken en gelcoats.

Polishen van rvs.

Reinigen van teak en antislipdekken.

Reinigen en impregneren van bootkappen en covers.

Periodiek

Periodieke reiniging van het interieur geheel op uw wensen afgesteld. Bekijk de interieur onderhoud opties voor de mogelijkheden.

Op elke denkbare locatie waar en wanneer u maar wilt, voeren wij voor u periodiek onderhoud uit specifiek op uw wensen afgesteld. Bekijk de Exterieur onderhoud opties voor de mogelijkheden.

Niets is voor ons te gek en alles is te regelen. Graag maken wij voor u een passend onderhoudspakket.

Aanvragen

Onderhoud aanvragen

Informeer geheel vrijblijvend naar onze voorwaarden en uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bent u al bekend met de diensten van CCA? Dan kunt u hieronder direct het aanvraagformulier downloaden.

Onderhoud aanvragen