Over ons

Totale verzorging van uw jacht.

CCA is het adres als het gaat om de totale verzorging van uw jacht. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het cosmetisch onderhoud aan (luxe) zeil- en motorjachten. Daarnaast zijn wij het adres voor allround winterstalling en bieden wij naast stalling een totaal aanbod van onderhoud, reparatie en service verlenende werkzaamheden. Onze verwarmde hallen zijn gelegen aan de Industrieweg 12 in Bruinisse (Zeeland).

Cijfers en feiten

Stalling

Max, maten binnenstalling

Op de kade

Max formaten kade takelen

Transport

Gegevens en Max laatvermogen transport trailer

Beveiligd

Beveiliging up to date. toegang voor booteigenaren

Tools

Professioneel gereedschap en moderne reinigingstechnieken

Juiste klimaat

verwarmde loods in de winter, en schaduw in de zomer.

Op locatie

Ook in uw haven komt CCA graag.

Documentatie

Heldere afspraken en contracten met verzekering. Duidelijke communicatie (online)

Geschiedenis

1995


CCA Yachtcleaners B.V.  destijds opgericht door dhr. A. Hoek,  vader van de huidige eigenaar Arjen Hoek.  CCA is sinds 1 juni  1995 gevestigd in Bruinisse,  gelegen aan het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.

Vanaf 1995 hebben wij ons gespecialiseerd in het cosmetisch onderhoud aan (luxe) zeil- en motorjachten. Vanuit Bruinisse werken wij op iedere gewenste locatie in Nederland en Europa.

2000


Sinds 1998 is Arjen Hoek werkzaam bij CCA en werd in 2000 de overname van CCA door hem van zijn vader een feit. Door onze passie voor watersport en de door ons door de jaren heen opgebouwde vakkennis zijn wij in middels uitgegroeid tot het adres als het om de totale verzorging van u jacht gaat.

2009


Sinds 2009 zijn wij ook het adres voor allround winterstalling in onze verwarmde hallen,  gelegen aan de Industrieweg 12 te Bruinisse. Wij bieden u naast stalling een totaal aanbod van onderhoud, reparatie en service verlenende werkzaamheden.